MARIANNE JONGKIND

FASHION HATS

Cursus hoeden maken en alles daar omheen. ! Voor informatie stuur een mail naar: Mariannejongkindhoeden@gmail.com.                              De data voor najaar 2024 zijn weer bekend en gestuurd aan de personen in de mailing lijst.

 

 

Marianne geeft al jaren met veel plezier les in het maken van hoeden.Zij draagt haar kennis graag over aan iedereen die iets met de handen wil creëren ,gevoel voor mode heeft en natuurlijk van hoeden houdt.Zij heeft vele cursisten zowel beginners als collega"s die in een cursus ook graag hun kennis delen.Marianne is op hoeden gebied zeer ervaren en maakt al jaren de hoeden voor de bekende couturiers en hun klanten.Bij haar cursussen staat plezier en creativiteit voorop.Marianne heeft een schat aan ervaring dus voor elk probleem weet zij een onvermoede oplossing.Zij wil vooral in een aangename atmosfeer bezig zijn met een groepje mensen die haar passie voor het hoeden vak deelt, en het vaktechnische gedeelte van het hoeden vak mede in stand wil houden.Er is al jaren een grote belangstelling voor haar cursussen.Zij geeft haar ervaring graag door aan een ieder die hier belangstelling voor heeft ongeacht het toekomst perspectief van de deelnemer.Je beslist zelf hoeveel lessen je wilt volgen.Het aantal lessen dat nodig is om een bepaalde techniek onder de knie te krijgen is per deelnemer erg verschillend je kunt altijd wat lessen nemen en dan kijken of je het leuk vindt en gevoel voor de materie hebt.Ook zijn er deelnemers die een hoed zelf willen maken voor een speciale gelegenheid of zich zelf of een ander.Veel deelnemers schrijven al jaren in op de workshops en ontmoeten dan gelijkgestemde mensen die een passie delen.

Marianne geeft cursussen op donderdag en vrijdag van 10-16.00 en op zaterdag van 10-13.00 uur

Als je wilt weten wanneer Marianne les geeft stuur dan even een e mail.

Een cursus kost 110,- Euro per dag inclusief lunch en exclusief 21 % BTW

Op zaterdag kost de cursus 60,- exclusief 21%BTW

De cursus/workshops zijn inclusief het gebruik van blokken en gereedschap excl.materialen

Het maximale aantal deelnemers is 6 en we werken in een ontspannen sfeer.

Alle materialen zijn ruim op voorraad en als je eigen materiaal wilt meenemen dan is dat geen probleem.Mocht je een hoed willen maken in een jouw passende kleur of materiaal laat me dat dan even weten dan kan ik dat bestellen.De markt biedt steeds weer nieuwe materialen die een eigen techniek vereisen waar Marianne passende oplossingen voor bedenkt.De inhoudt van de cursus omvat alle denkbare technieken,van strostikken en viltbewerken,tot het maken van hoeden van en met leer of cinamay als basis materiaal en eigentijdse mutsen en petten. Je maakt naar eigen idee een model waarbij je met Marianne je mogelijkheden optimaal gaat benutten. Indien je meer wilt weten mail me dan.

Aan geïnteresseerde stuur ik twee maal per jaar(voorjaar en najaar) een lijst met data waarop je dan kan reageren.Als je interesse hebt geef dan je e-mail adres aan mij door dan zet ik je op de mailing lijst. mariannejongkindhoeden@gmail.com

Met vriendelijke Groet van Marianne en tot ziens 

 

 

 

 

 

 

 

E-mailen
Map
Info
Instagram